COLOMBA DELICE: TRADICIONALNA VELIKONOČNA SLAŠČICA, KI RAZVAJA VSA ČUTILA

Velika noč je že tu in tudi letos sta se Hausbrandt in mojster vseh slaščičarskih mojstrov Iginio Massari odločila, da nadaljujeta s sodelovanjem. Rezultat je okusni recept slaščice Colomba Delice, s katerim boste ponovno odkrili slastno tradicijo te slaščice.

Samo izkušeno pripravljene visokokakovostne sestavine se lahko spremenijo v tako mehko in okusno testo, ki je obogateno z aromo kandiranih pomaranč, sadežev vanilje z Madagaskarja v prahu in hrustljavim nadevom iz praženih lešnikov in mandljev.

hausbrandt-pasqua-pack-2017-1

Letos so dišeče sugestije te tradicionalne slaščice shranjene v očarljivem vsebniku, ki je okrašen z dvema slikama Martina Zanettija, ki združujeta slaščičarsko umetnost in barve.

Odtenki velike noči se zlivajo kot barvne točke po pokrovu in napovedujejo prihod pomladi: kot prva se v očeh pojavi rumena, barva, ki krasi cvetje, ki napoveduje nov letni čas, nato pa se lahko prepustimo živahni roza in svetlomodri barvi. Naše oko potuje po preliti bleščeči roza in živahno rumeni barvi, ki se zlivata v svetlomodre, roza in zelene odtenke ter sestavljajo okras, ki obdaja vsebnik.

Prepustite se harmoniji barv, izjemnim vonjem in dobroti slaščice Colomba Delice: vaša čutila bodo doživela edinstveno doživetje.

colomba

Velika noč
dobrote in
lepote