Radosti okusa in užitek za oči

Radosti okusa in užitek za oči

Očarljive radosti okusa

Okusni namigi najbolj radostnega trenutka v letu poprimejo očarljivo obliko in slastnost ob srečanju slaščičarske umetnosti z barvami Martina Zanettija: dragoceno sodelovanje med družbo Hausbrandt in slaščičarskim mojstrom Iginijem Massarijem je ponovno obujeno ob letošnjem Božiču z namenom razvajanja vseh čutov ob praznovanju najdragocenejšega praznika v znamenju sladkosti.

Bleščeči in vznemirljivi odtenki modre in zelene zagotavljajo čar polarnega sija, obogatenega z zlatimi odtenki in zasneženo pokrajino: obdani s to radostjo, ki prebuja tudi najbolj prikrita čustva, zaidemo v skriti zaklad znotraj paketa, v mehek užitek, ki označuje kakovost in ljubezen do dobrih stvari in tradicije, okrašen kot vsako leto z edinstvenimi barvami, ki jih je vredno odkriti.

PANETTONE GLASSATO D’EPOQUE

Pločevinast vsebnik, ki vsebuje Panettone Glassato. Naravno vzhajan pekovski izdelek z lešnikovo* glazuro in okrasi iz mandljev.

Tradicionalno praznično sladico obdaja embalaža, ki je pravi protagonist tega darila: podoba letošnjega Božiča se najbolje odraža v Glassato d’Epoque, pod vplivom barv Martina Zanettija, ki krasijo vsebnik in očem podarijo izjemna čustva.

V notranjosti se Panettone Glassato d’Epoque razkrije v vsej svoji mehki sladkosti in harmoniji: slastno kandirano sadje in rozine kukajo skozi mehko in dišeče testo pod hrustljavo lešnikovo* glazuro s celimi praženimi mandlji, obogateno z nežnimi notami vanilje z Madagaskarja. Vse to zagotavlja pravo razkošje občutkov in tradicionalno slastnost, ki prebudi vsa čutila.

PANETTONE GLASSATO

Naravno vzhajan pekovski izdelek z lešnikovo* glazuro in okrasi iz mandljev.

Dragocena harmonija okusov je rezultat čudovitega recepta za Panettone Glassato, ki je zavit v elegantno modro embalažo ovito s trakom, ki je okrašen z edinstvenimi barvami Martina Zanettija. Pod hrustljavo lešnikovo* glazuro in mandlji je mehko testo obogateno z okusnim kandiranim sadjem in rozinami, ki jih dopolnjuje nežna naravna aroma vanilje z Madagaskarja.

SPECIALITA’ DELICE GLAZIRANI PANETTONE BREZ ROZIN

Naravno vzhajan pekovski izdelek z lešnikovo* glazuro in okrasi iz kristalnega sladkorja in mandljev.

Nežna embalaža v barvi smetane z novim trakom v ekskluzivnih odtenkih, navdihnjenih z barvami Martina Zanettija, vodi do odkritja Panettona “Specialità Delice”. Brez rozin, je ta dragoceni recept edinstven v dišeči sladkosti testa kandirane pomarančne, ki je obogateno s kandiranimi lupinami pod hrustljavo lešnikovo* glazuro, s kristalnim sladkorjem in celimi praženimi mandlji.

PANDORO HAUSBRANDT
Harmonija okusov v skladu z najmehkejšo tradicijo

Enostavne sestavine kot so maslo, jajca in sladkor se srečajo s starodavno slaščičarsko tradicijo in ljubeznijo do dobrih stvari: tako nastane sladko in dišeče testo Pandora Hausbrandt, ki je okusen in mehek zahvaljujoč popolnemu ravnovesju med vsemi okusi ter počasnemu in pravilnemu naravnemu vzhajanju testa.

Ta harmonična prepletenost okusov je ob letošnjem Božiču pakirana v paket okrašen z barvami Martina Zanettija: samo očarljivi odtenki čudovite pokrajine s pestrostjo modre in zelene, ki jih dodatno popestri zlata, lahko tako popolno ovijejo Pandoro, ki je ročno pakiran, kot tudi vsi ostali božični izdelki Hausbrandt.

PANDORO CLASSICO

Naravno vzhajan pekovski izdelek.

S svojim edinstvenim in prefinjenim receptom, Pandoro Hausbrandt odkriva dobroto in lepoto italijanske slaščičarske tradicije, ter tako nudi v vsej svoji slastnosti resnično edinstveno izkušnjo sladkosti.

* Pridobljeno izključno iz lešnikov »Nocciola Piemonte IGP«

PANETTONE Z BELO ČOKOLADO IN KAVO z glazuro brez rozin

Naravno vzhajan pekovski izdelek.

Tradicionalna božična sladica se sreča z aromo kave: dišeča mehkost Panettona pozdravlja edinstvene kavne mešanice Hausbrandt ter nudi zabavo z novim okusom, z obnovo tradicije, obogatene z očarljivimi odtenki, ki jih zagotavljajo sladek in nežen okus bele čokolade in s priokusom citron iz kandirane limonine lupine.