Čaji Ronnefeldt

Skoraj 200-letna strast do čaja. Čaji Ronnefeldt prihajajo iz najboljših nasadov na Šrilanki, Darjeelingu, Assamu, Japonskem in Kitajskem.

Zaradi skrbnosti, ki jo vlagamo v nabiranje, predelavo, shranjevanje in pripravljanje čaja, je Ronnefeldt postal sinonim za ortodoksno pridelovanje čaja: obrtniška predelava in občutljivost, izkušnje in omejena uporaba strojev.

Liste čajevca naberemo ročno v najprimernejših letnih časih in jih predelamo natančno in skrbno. Popolnost: vsaka skodelica čaja Ronnefeldt ima svojo posebno barvo in značaj, ki vam ponujata edinstveno senzorično izkušnjo.

ronnefeldt_logo_gold_whiteback_872c

LOOSE TEA ®

Loose Tea® je tradicija, pomešana z neštetimi različnimi vonjavami. Loose Tea® je najslastnejši od vseh čajev in iz pitja čaja ustvari posebno doživetje. Kljub mrzličnim sodobnim časom lahko pitje čaja z gosti spremenimo v manjši obred. Pitje čaja postane prijetno zaradi raznovrstnosti vrst čaja in neštetih okusov, ki jih imamo na voljo. Čaj lahko zmanjša in odpravi stres. Poleg tega nas lahko tudi okrepi in nam omogoča, da zapustimo vsakdanjo rutino za nami. Čaj je čista magija.  Linija izdelkov Ronnefeldt zajema tudi neprekosljive mešanice čistih zelišč, ki predstavljajo skušnjavo, ki jo lahko ponudite svojim gostom. Poparki teh naravnih sestavin so kot jutranji sprehod po orošenih travnikih. Močni okusi po sadju in sodobnih vonjavah, ki jih vsebujejo naši blagodejni zeliščni čaji, odstirajo nove perspektive okusa. Mnoge od naših zeliščnih čajev zmešamo s skrbno izbranimi sadeži, ki jim dajejo značilen in edinstven okus. Gostom, ki obožujejo sveže, prijetne in sadne okuse, Ronnefeldt ponuja poparke z močnim sadnim priokusom.

looseptea

Tea Caddy ®

Vsi okusi čaja v razsuti obliki, ki je na voljo v pripravljenih odmerkih za infuzijo v čajniku. Družba Ronnefeldt je zasnovala Tea Caddy®, tj. čaj v filtrih iz širokih naravnih vlaken, ki v skodelici odličnega čaja oddaja vse svoje arome.

TeaCaddy

Leafcup ®

Leafcup® je popolna vrečka za čaj, ki vsebuje samo cele in “Broken” liste v materialu iz naravnih vlaken, ki odlično ohranja okus čaja in omogoča pravilno infuzijo. Zaradi svoje posebne strukture je ta vrečka odlična za streženje: naslonite jo na skodelico in počakajte, da mine čas infuzije, ki je označen na vrečki. Na ta način vrečka postane obred, kateremu se ne boste mogli več odreči.

Leafcup

Teavelope ®

Teavelope® je klasična vrečka za čaj družbe Ronnefeldt, ki se lahko ponaša z večletno zgodovino in trgovanjem z najboljšimi čaji. Ta vrečka, ki vsebuje liste vrste “Fannings”, je prevlečena z ekološko folijo iz olipropilena (OPP). Ta material preprečuje uhajanje čaja in arom ter kontaminacijo z drugimi vonji. Na ta način se ohranijo vse značilnosti in naravne note najboljših čajev, s katerimi lahko pripravite odlične napitke.

teanvelope