Zmleta kava

Hausbrandt ponuja mešanice zmlete kave, ki so primerne za kuhanje v kuhalniku, v skladu s starodavno italijansko tradicijo. Z mešanjem in praženjem teh kavnih mešanic smo želeli doseči en sam cilj: združiti vso zgodovino v eni sami skodelici. To so zgodbe o spominih, slikah, zvokih in občutkih, ki so postali običajni v vsakdanjem življenju in spet pridejo na dan z vonji, ki prihajajo iz kuhalnika.

Za uživanje odlične kave na domu vam Hausbrandt ponuja različne mešanice v pločevinki, ki so primerne za pripravo kave v kuhalniku ali aparatu za espresso kavo.

GOURMET COLUMBUS

columbus_ground

Prijetna in sladka aroma po agrumih. Skrbno izbrane najboljše samostojne pražene kave, vključno z vrstama Colombia in Ethiopia Sidamo, so skrivnost te edinstvene mešanice z okusom po grenkem kakavu in koreninicami sladkega korena.

MOKA

moka_

Mešanica izbranih kav 100% Arabica z značilnimi sladkimi odtenki je posebno prijetna. Zaradi sladke in omamne arome in zmerne polnosti je to kava, ki se ji boste s težavo odrekli. Mleta je s posebno tehniko, zaradi česar je idealna za pripravo v italijanskem kavnem lončku.

ESPRESSO

espresso_

Mešanica izbranih kav 100% Arabica. Kava s sladkim in omamnim okusom srednje polnosti in s prijetnimi odtenki cvetic.