Kava v zrnih

Zaradi več kot desetletnih izkušenj na področju pridelave kave, izkazane strasti in uporabe najnaprednejših tehnoloških naprav, Hausbrandt lahko svojim strankam ponudi izvrstne kavne mešanice. Od 100 % kave Arabica do brezkofeinske kave družba Hausbrandt izbira, predela in pakira najboljše svetovne mešanice in zagotavlja stalno kakovost svojih proizvodov.

g.-columbus_

GOURMET COLUMBUS

Na osnovi najboljših kavnih zrn in strokovnega mešanja najboljših arom in vrst, kot sta Colombia in Ethiopia Sidamo, smo pripravili Gourmet Columbus, novo mešanico 100 % Arabica, s katero smo razširili ponudbo Top mešanic Hausbrandt.

Gourmet Columbus združuje kakovost in nadpovprečnost čiste kave Arabica z željo po sladkem in uravnoteženim okusom, ki je primeren za vsak trenutek dneva.

Z mešanico Gourmet Columbus lahko za trenutek uživate v okusih in vonjavah, ki vas popeljejo v oddaljene latinskoameriške dežele.

gourmet_beans

GOURMET

Mešanica izbranih kav 100% Arabica z značilnimi odtenki začimb in agrumov. Zaradi nežne sladkosti in prefinjene kislosti je kava dragocena in elegantnega okusa.

academia_beans

ACADEMIA

Mešanica dragocenih in pozorno izbranih kav. Kava srednje polnosti in ostre kislosti ima mehak in obenem močan okus. Pookus nudi prijetno sadno aromo z odtenki grenkega kakava.

h.-hausbrandt

H. HAUSBRANDT

Kava značilne sladkosti in z odtenki začimb; polnost in kislost sta zmerni, sladkast in prijeten okus pa bogatijo odtenki lešnika in kakava.

SUPERBAR

superbar_

Za to kavo sta značilni dovršena polnost in rahlo zaznavna kislost. Prevladujejo odtenki praženja in pečenih slaščic, pookus pa izstopa z notami grenkega kakava in sladkega korena.

ESPRESSO

espresso_beans_

Kava odločnega značaja. Zaradi prisotnosti vrste Robusta je kava polna in ima značilno aromo po praženem kruhu in keksih, kislost pa je le rahlo zaznavna.

VENEZIA

venezia

Ta mešanica ima odločen vonj po praženju. Za to kavo sta značilni dovršena polnost in okroglost, kislost pa je zelo rahla. Okus je mehak, predvsem zaradi prisotnosti brazilske vrste arabica. Zaradi ravnovesja med vrstama Arabica in Robusta se izdelek odlikuje po močnem in odločnem značaju, ki v ustih pusti prijeten pookus.

DECAFFEINATED

decaffeinato_beans_

Mešanica značilne nežnosti, ki se odlikuje po kavni aromi in prijetnih odtenkih suhega sadja: sladkost in živahnost poudarjajo vonjave po čokoladi.